fbpx
Capricorn
Capricorn
Capricorn
loading...

Tyve års erfaring med forretningsudvikling

Skal jeg hjælpe dig?

Hvad kan jeg gøre for dig?

Det spørgsmål har jeg stillet tusindevis af marketingchefer, direktører, investorer, co-founders, brandmanagers, produktudviklere, konsulenter, grafikere, coaches, virksomhedsledere, investorer og såmænd også iværksættere..

De fleste virksomheder starter med en god idé. En idé der blomstrer hurtigt hos den person, der nu engang fik idéen. Det er bare langt fra alle, langt fra faktisk, der har økonomi, tid og tålmodighed til at lægge et godt stabilt fundament.

9 ud af 10 af mine kunder kommer til SØLVQUIST fordi de har set én af mine videoer, læst en artikel eller bemærket én af mine forretninger på Internettet.

Når det så er sagt, så er jeg egentlig bare en konsulent. En mand med en masse erfaring der hjælper hvor jeg kan.

Brug den gratis samtale til hvad du har brug for. Stil kritiske spørgsmål til en kritisk rådgiver. Spørg mig ærligt, hvad jeg synes, men vær også modtagelig for gode råd med en anden vinkel.

Det kræver mod. I know. Men du har vel ikke en forretning hvor du frygter fremtiden? Måske jeg kan hjælpe dig med bare én af de her punkter:

  • Få styr på dit fundament og værdier
  • Få styr på din storytelling, og blive forstået fremfor misforstået
  • Måske overvejer du at ændre din virksomheds koncept og navn
  • Du søger hjælp til prisstrategi eller måske decideret salg
  • Du vil gerne gennemgå hvilken signalværdi du viser dine kunder
  • Du holder øje med konkurrenterne, og vil gerne give dem baghjul
  • Du er i tvivl om det team du har omkring dig, og ønsker 2nd oppinion
  • Du er klar på at hyre mig ind som facilitator i dit nye advisory-board
  • Du tænker ikke altid på dig selv, og løber ind i forskellige udfordringer gang på gang

Jeg er nemlig også management-konsulent, arbejder også som mentor med 1500 mentortimer bag mig for CEOs, og når det kommer til produktudvikling, iværksætteri og konceptplanlægning er jeg ret skarp.

I ny og næ bliver jeg booket til et foredrag ude hos en virksomhed. Det er ikke noget jeg gør meget, men jeg elsker at stå på en scene. Nogle gange for 20 personer. Andre gange for 500 deltagere. Når man er konsulent på 23. år, kan man også få en status som personligt brand, 10.000 læsere på “guldkorn fra sølvquist”.

Rådgivning kommer faktisk først på tale, når det brænder på, eller der er nye idéer der skal tages stilling til.

Jeg har arbejdet med alverdens udfordringer og problemstillinger, så hvis du tænker, jamen Lars-Bo kender du noget til CNC fræsning, kunst, leasing af biler, 3D print, e-commerce, landbrug, designbeskyttelse, mobilkampagner mv. så er svaret ja… jeg har højest sandsynligt været omkring emnet på et tidspunkt.

Jeg gemmer en del materiale på min computer, så hvis jeg er heldig, kan jeg også dokumentere en reklamekampagne, et website, eller noget materiale der viser hvad jeg ved.

jeg hjælper alverdens forskellige typer forretning men de fleste af mine kunder kommer for sent. De kommer når de HAR brændt penge af, når de HAR været ude og præsentere produktet i markedet og når de HAR fået en erfaring, som ikke helt gik som det skulle.

Modellen nedenfor bruger jeg til nystartede virksomheder men også etablerede.

SØLVQUIST-modellen er baseret på 3 faser, hvor jeg hjælper med alle tre, men typisk henover 2-6 måneder. Afhængig af hvordan ledelsen tager beslutninger i din forretning, kan det tage lang tid eller kort tid at komme frem til et koncept, en idé eller et produkt, hvor du bliver forstået fremfor misforstået.

En stor del af de elementer der gør sig gældende for en stabil og bæredygtig forretning er storytelling. Mange af mine kunder kommer med en god historie, men ikke en de har brygget længe nok på. De har også nogle gode produkter, men svært ved at få dem over disken. Sidst men ikke mindst har vi alfahannerne og alfahunnerne, der på sin vis også skal være plads til, men så sandelig også får en opgave i pludselig at tage imod råd og lytte.

Gratis gave
(Værdi 750 Kr.)

Spar transporten og lad os tale sammen 30 min. på webcam.

Læs mere

Guldkorn

Mere end 3000 læser med om iværksætteri, konceptudvikling, ledelse, marketing og kommunikation.

Vil du med på listen?

Thanks for being a part of our network