fbpx
Capricorn
Capricorn
Capricorn
loading...

Min historie

Selvstændig siden 1997

Lars-Bo Sølvquist, født 13. januar 1976 i København, er en dansk iværksætter, forfatter, foredragsholder og far med stort F.

Han er uddannet fra Niels Brock Handelsskole 1995, kom aldrig i militæret og sprang ud som selvstændig iværksætter i 1997 og etablerede sin første virksomhed, kun 21 år gammel.

Erhvervserfaring

Uddannelse og CV

  • Handelsskolen, Niels Brock
  • TV 3, The Voice, Yahoo!, TDC
  • Første virksomhed i 2001 (IT)
  • Anden virksomhed i 2007 (IT)
  • Tredje virksomhed i 2010 (IT)
  • Fjerde virksomhed i 2014 (Konsulent)
  • Femte virksomhed i 2019 (IT)
  • Sjette virksomhed 2022 (IT)
  • Syvende virksomhed 2022 (IT)

Acomma ApS

Webhosting og e-commerce, 2001-2007

Min første virksomhed hed Acomma, og da det starter med A fik vores hjemmeside en fantastisk placering i toppen af søgemaskinerne. Jeg var med dengang man kunne være forhandler af domæner, webhoteller, servere og SMS-gateway hos både Dandomain, ScanNet, Tigernet, Netsite, Speednames, GoDaddy m.fl.

På ganske få år fik vi rigtig meget medieomtale, ca. 15.000 erhvervskunder, og personligt ejede jeg over 200 domænenavne på 3-4 bogstaver som dengang var til salg. Vi hjalp Kræftens Bekæmpelse, DR, Mc Donalds m.fl.

Jysk it-selskab køber Acomma

Jyske WorldWeb Interactive med afdelinger i Randers og Kolding køber webhotellet Acomma og overtager dermed 15.000 domæner. I forbindelse med købet kommer WorldWeb Interactive op på at have 23 medarbejdere.

Arkiv:
Acomma hjælper McDonalds via SMS
Stor rift om omstridt sex-cd
IT-firma vil underbyde DK-hostmaster
Webhotel overtager hacker-ramt konkurrent
Dansk webhotel hacket for anden gang
Nyt dansk system til domæne-håndtering
Webhotel lokker med at betale gamle regninger
IT-firmaer donerer penge til katastrofeofre

Mobile Marketing m.fl.

SMS-bureau, 2007-2010

Min anden IT-virksomhed var baseret på en marketing-platform hvor bureauer, brands og velgørende organisationer kunne logge ind og afholde sms-indsamlinger, konkurrencer, afstemninger, meningsmålinger mv.

Virksomheden røg direkte ind på TOP 10 over kommercielle SMS-gateways i reklamebranchen, hvor vi som kampagnebureau stod for teknologien og overholdelse af lovgivningen for mere end 1000 virksomheder og brands med deres SMS-kampagner.

Kunderne vi hjalp med SMS-kampagner var Telia, Lægemiddelstyrelsen, Post Danmark, Q8, DSB, Interflora m.fl. Det hele stoppede dog brat da finanskrisen indtraf og teleselskaberne ændrede på betalingsvilkår.

I 2010 ramlede det, 10 mand måtte opsiges og jeg måtte lukke virksomheden. Kunderne blev dog hjulpet på vej så deres kampagner ikke stoppede. En sjov periode, men alting har en ende.

Arkiv:
SMSer åbner for nye muligheder
Netflirt.dk – Nu flirter vi via mobilen
Konservative bruger mobilen som våben i valgkampen
Nyt gratis SMS-værktøj til velgørenhed

Sendentanke.dk

Gavekort via mobilen, 2010-2014

Min tredje virksomhed blev lanceret på et domænenavn jeg havde registreret tilbage i 1998. Sendentanke.dk blev etableret med tanken om, at sende gavekort via mobilen!

Dengang hed det en smartphone, og teknologien var primitiv og langsom. Det var dyrt at gå på nettet så der var en række ting man skulle tage højde for.

Samtidig ændrede Markedsføringsloven sig i hele Europa, så pludselig var der er en åbning i markedet. Vores første medieomtale kunne man læse om i Forbrugerrådets magasin TÆNK i december 2011. Historien gik på, du ikke behøvede at glemme dine gavekort hjemme i skuffen mere. De lå nu digitalt på mobilen.

Konceptet havde svært ved at gøre entré i markedet, men vi gav ikke op. Det lykkedes os via gratis kampagner at få Interflora, Wunderwear, Boozt.com, Saxo.com og Just-Eat med på idéen. Vi fik også international opmærksomhed, og valgte at skifte navn i driftselskabet til Huuray!. Samtidig blev der åbnet op for kunder i Sverige, Norge, Finland og Frankrig.

Vores logo dengang blev forresten tegnet af en praktikant 🙂

Idag er Huuray A/S gået globalt og spiller en væsentlig rolle med et unikt sortiment i de 90 lande der kan sendes gavekort til. Mere end 4.500 brands støtter op og platformen leverer tusindevis af gavekort med flettede data – på få sekunder. Smart ik?

Den 1. hjemmeside i 2011Den 1. kampagne for Interflora og Just-Eat i forbindelse med Valentins Dag 2011.

Endnu en kampagne i 2012)

Arkiv:
Få gavekortet på mobilen
Nyt samarbejde med Nordisk Film
Ny B2B-platform til Just-Eat i Frankrig
Send en rose eller burger til en du holder af
Kaffe og kage på mobilen

Routii.com

Ny App, 2019-nu

Tilbage 9. marts 2020 hvor Coronaen udbrød, sad jeg ved poolen i Malaga i Spanien til et iværksætter-event, hvor mere end 400 iværksættere havde købt billet. Én af dem var Per Blichfeldt der over en gin & tonic, introducerede mig til hans 8 år gamle idé.

Routii er en app til Iphone og Android der via business intelligence, skaber positiv opmærksomhed om gode tilbud langs ruten, når man kører fra A til B. Via facebook kan du møde dine venner, og du har din egen rejseblog med billeder.

iPhone og Android (kommer i 2023)

Plan, Edit, Go

Kommer i 2023

SØLVQUIST

Konsulent, 2014-nu

Livet sker i forskellige faser og i 2014 begyndte jeg at gå all-in på personlig udvikling. Jeg har taget en lang række kurser omkring at være i balance, tænke positivt, konflikthåndtering, diagnoser i børnefamilier, det personlige lederskab, ultimate flow, passion and profit osv.

Siden 2014 har jeg også arbejdet som professionel mentaltræner. Det er årsagen til jeg startede Momentum Live – Personlig udvikling 🙂

Booster

Opbygning af helt nyt mediehus, 2020

Jeg gik på et tidspunkt med tankerne om, at bygge et multimediekoncept, der skulle hedde Booster. En platform hvor man via sociale medier kunne mødes om forskellige emner og støtte hinanden.

Jeg valgte at bruge mit netværk og gå sammen med Danmarks gladeste mand samt en kendt radiovært med mange års erfaring.

Formålet var postiv tænkning som skulle distibueres på sociale medier i samarbejde med sponsorer og partnere.

Jeg stod for kontakten til investorer og fik også en business angel med på projektet. Desuden medvirkede jeg til salg, marketing og events. Jeg byggede virksomheden op med Bo Jacobsen, , Kenny Reno og Søren Lynge.

Mit  første LIVE-program
Morgen Booster #1
Følg Booster på facebook

Momentum Live

Personlig udvikling, 2020-nu

Momentum betyder fremdrift og det må man sige konceptet har haft, og idag har mere end 20.000 deltager kigget med. Det foregår via webcam og vi hjælper hinanden med sparring til hverdagens udfordringer.

Læs mere på www.momentumlive.dk

Den digitale brevkasse

Har du en udfordring, så lad os tage en snak. Jeg tilbyder 30 min. via webcam - dig og mig. Hvad siger du?

Book en tid
                   

Digitale guldkorn

Få inspiration i min hverdag
Kom med på listen 🚀

1000 tak for din tilmelding!