fbpx
Capricorn
Capricorn
Capricorn
loading...

Guldkorn fra Sølvquist

Salg & marketing

E-mail marketing, når det er bedst

4 min. læsning

3 grunde til, at du også kommer til at elske e-mails

Det er dumt at lade være

– Hvad er det første, du selv gør om morgenen? Vi gætter på, at du tjekker din e-mail. Hvis ikke via din mobil, mens du børster tænder, så i bussen, i toget eller i køen på motorvejen. Dine kunder gør det samme. Og så er det jo dumt, at du ligger ude i postkassen, når de sidder med næsen i deres indbakke …

Det er dyrt at lade være

– Når vi nu taler om postkasser: En trykt reklame har en ROI (Return On Investment) på faktor 7. En e-mail har en ROI på faktor 40. Det kan ingen andre marketingkanaler slå. Hverken on- eller offline. Heller ikke de sociale medier. (Hver 3. dansker siger i øvrigt nej tak til reklamer i postkassen. Men hver 2. vil gerne modtage e-mails fra de virksomheder og forretninger, de handler med).

Det er billigt at gøre det

– E-mailmarkedsføring koster cirka det samme som at gå i Netto og købe ind til frikadeller med persillesovs til fire. Fx. betaler vi godt 500 kroner om måneden for at sende alle de mails, vi vil, til vores godt 12.000 abonnenter. Det giver mening for den lille iværksætter. Men det giver mindst lige så meget mening for den store virksomhed, der vil markedsføre sig på mikro-budget med maksimalt udbytte.

Læs mere

10 stærke filosofier, der ændrer din hverdag

Den digitale brevkasse

Har du en udfordring, så lad os tage en snak. Jeg tilbyder 30 min. via webcam - dig og mig. Hvad siger du?

Book en tid
                   

Digitale guldkorn

Få inspiration i min hverdag
Kom med på listen 🚀

1000 tak for din tilmelding!